Palvelumme

Suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto

Suunnittelemme ja toteutamme tilauksestanne näkyviä mainoksia tukemaan yrityksenne julkisivua ja näin ollen saavuttamaan tehokkaampaa näkyvyyttä mm. kaupunkikuvassa. Erikoisalaammme ovat valomainokset ulko-ja sisäkäyttöön, mutta tarjoamme laajalti palveluja myös kylttien ja erilaisten teippausten muodossa.

Ajoneuvoteippaukset

Valmistamme vuosien kokemuksella valmiin materiaalin tai suunnitelmiemme pohjalta kaikenkokoiset teippaukset autoihin.

Banderollit

Brodeeraus

Erikoistyöt

Ikkunateippaukset

Asennamme, sekä tarvittaessa myös suunnittelemme pienemmät sekä suuremmatkin teippaukset ikkunoihin, kilpiin, opasteisiin ja kaikkiin julkisivuihin.

Käyntikortit

Kyltit

Led-näyttölaitteet

Led-näyttölaitteilla voidaan esittää (myöskin liikkuvasti) kello-/lämpötila-/hintatietoja. Näyttölaitteita voidaan sijoittaa moniin kohteisiin vaikkapa ulkomainoksiksi, julkisiin kulkuvälineisiin, halleihin, myymälöihin, urheilutapahtumiin sekä huoltoasemille. Useita värivaihtoehtoja.

Mainospylonit

Valaistut mainostornit ovat korkeudessaan erityisen hyvin näkyviä elementtejä. Voimme yhdistellä torneissa myös perinteistä poikkeavia materiaaleja.

Mainosteippaukset

Neonmainokset

Pintaputkisen neonlaitteen näkyvyyttä ei voi korvata millään muulla tekniikalla. Kirjaimet sovelutuvat hyvin myös sisätiloihin.Tuotteisiimme kuuluu muovi- sekä, pintaputkiset neonkirjaimet, taustavalaistut neonkirjaimet ja eteen- ja taaksevalaisevat neonkirjaimet

Opasteet ja kyltit

Tuotevalikoimiimme kuuluu kylttien ja opasteiden valmistus. Kyltit voimme halutessaan myös valaista. Materiaalin kylttejä varten laadimme tarratulosteina.

Roll-Upit

Sisustaminen

Somisteneonit

Sisätiloissa käytettävät Somiste-neonit (esim ’koff’-, ’open’-, ’auki -kyltit’,). Somisteneonit ovat näyttävä keino luoda tunnelmallinen säväys niin sisä-kuin ulkotiloihinkin. Värivalikoimia on useita ja suunnittelemme neonit oman toivomuksesi mukaan käyttäen neonputkissa kaaria ja suoria linjoja, vain mielikuvitus on rajana.

Sublimaatio

Tarrat

Tekstiilipaino

Tulosteet

Valomainokset

Valomainoskotelot valmistetaan usein alumiista ja valaistaan sisältä loisteputkilla. Rakenteessa voidaan käyttää myös muita materiaaleja, kuten messinkiä ja kuparia. Etupinnat ovat usein akryylia tai PL-kennomuovia.

Led-valomainokset

Etuja Led-valoissa ovat pitkäikäisyys ja kestävyys, alhaiset huoltokustannukset, pienempi energiankulutus sekä valmiin valomainoksen kevyempi rakenne. Led-valomainokset ovat usein akryylipintaisia ja valaistus voidaan tehdä rakenteen etupuolelle kuin takapuolellekin (taustavalaistuja).